K
Khách

Hãy nhập câu hỏi của bạn vào đây, nếu là tài khoản VIP, bạn sẽ được ưu tiên trả lời.

Hôm kia

Bạn muốn mình làm gì với đoạn văn Tiếng Anh trên?

20 giờ trước (7:37)

Bạn cần giúp gì nhỉ

Hôm kia

What are you doing?

Dịch: Bạn đang làm gì vậy?

Trả lời: I'm studying English.

-> Dịch: Tôi đang học Tiếng Anh.

Hôm kia

I'm + V-ing

Example: I'm doing my homework/ I'm watching TV...

Hôm kia

1 Are always you => Are you always

2 open always => always open

3 get up usually => usually gets up

4 don't => doesn't

5 When you go => When do you go

6 walks never => never walks

7 usually Alice => Alice usually

8 go sometimes => sometimes go

9 often you => you often

20 giờ trước (7:29)

1 always you => you always

2 open always => always open

3 get => gets

4 don't => doesn't

5 you => do you

6 walks never => never walks

7 usually Alice => Alice usually

8 go sometimes => sometimes go

9 often you => you often

Choose the best answer: 1. I felt a lot …………..after she fixed my tooth. A. good B. better C. well D. fine 2. You must drink…………….water everyday A. much B. many C. a few D. a lot of 3. This film is……………than the one we saw last month. A. as interesting B. less interesting C. interesting D. much interesting 4. What is he…………….? He is 1m60cm A. weight B. tall C. height D. high 5. ……………a nice shirt! Did you make it yourself. A. How B. What C. Very D. Such 6. You ought …………….to the...
Đọc tiếp

Choose the best answer:

1. I felt a lot …………..after she fixed my tooth.

A. good B. better C. well D. fine

2. You must drink…………….water everyday

A. much B. many C. a few D. a lot of

3. This film is……………than the one we saw last month.

A. as interesting B. less interesting C. interesting D. much interesting

4. What is he…………….? He is 1m60cm

A. weight B. tall C. height D. high

5. ……………a nice shirt! Did you make it yourself.

A. How B. What C. Very D. Such

6. You ought …………….to the dentist

A. to go B .go C. seeing D. to see

7. Many people…………………in this club

A. take B. participle C. enjoy D. interested

8. ……………..does you father like? He like beef.

a. What food B. What sport C. What drink D. What time

9. I know the worker really……………………..

A. careful B.carefully C. carefuly D.care

10. The river is very……………..for swimmer

A. danger B. dangerous C. safely D. saferly

11. I ………………stay in bed because I have a bad cold

 

A. can B. shouldn’t C. must D. ought

12. What time did he………………home last night?

A. get B. come C. arrive D. all are correct

13. What did you do……………your vacation?

A. on B. during C. in D. with

14. I………………….how to sew last week.

A. learn B. learned c. learns D. learning

15. She ………………….a new motorbike yesterday.

A. buy B. buys c. buying D. bought

16. Nam is absent today. What is the matter…………. him?

A. with B. for C. to D. of

17. How far is it…………………..Hanoi to HCMC ?

A. at B. in C. to D. from

18. Minh was absent……………………class yesterday.

A. from B. to C. off D. away

19. Hoa hate the…………………of the drill

A. sound B. noise C. loud D. music

20. The nurse .............................her temperature in the room now.

A. take B. takes C. took D. taking

21. My mother……………………..me a new shirt last Sunday.

A. give B. gives C. gave D. will give

22. We saw many different types of ……………………in the aquarium

A. fish B. birds C. chickens D. animals

23. You…………………wash your hand before meals

A. should B. can C. will D. would

24. ……………..to brush your teeth after meals

A. don’t forget B. remember C. not forget D. A& B are correct

25. They will .......................badminton next Sunday.

A. play B. to play C. playing D. plays

26. Which is the…………………..apartment?

A. best B. better C. most D. more

27. Her date of birth is ………………….November 4th.

A. at B. on C. in D. of

28………………………of people like playing sports.

A. Many B. A lot C. Lot D. Much

29. Hoa feels sick because she ate too…………….candy last night.

A. much B. many C. a lot of D. little

30. She doesn’t like pork, and ………………does her uncle.

A. either B. so C. neither D. too

31. I would like……………………some fruit and vegetables.

A. buying B. to buy C. buy D. A&B

32. You must drink ……………………..water every day.

A. much B. many C. a few D. a little

33. He was busy yesterday and ………………….were his brothers.

A. neither B. so C. too D. either

34. How …………….is your brother ?- He’s 1, 70 meters.

A. high B. tall C. weight D. far

35. He can speak English very well and ………………can his sister.

A. so B. too C. either D. neither

giúp mik với ạ

7
Hôm kia

1. A. good

2. D. a lot of

3. B. less interesting

4. B. tall

5. A. How

6. D. to go

7. B. participate

8. A. What food

9. A. careful

10. B. dangerous

11. B. shouldn't

12. A. get

13. B. during

14. B. learned

15. D. bought

Hôm kia

 

16. A

17. D

18. A

19. B

20. B

21. C

22. A

23. A

24. D

25. A

26. A

27. B

28. A

29. C

30. C

 

Hôm kia

GIÚP MÌNH VS

 

 

Hôm kia

Bạn không gạch chân được thì in đậm nha ^^

Sos ai nhanh tick cho nha.

Hôm qua

underlined part đâu bạn nhỉ? Ở đây thì bạn có thể in đậm nhaa

Hôm qua

1 causes

2 live

3 takes

4 connects

21 giờ trước (6:58)

1 causes

2 live

3 take

4 connects

Hôm qua

A

4
456
CTVHS
Hôm qua

$\color{#CCCCCC}{\text{No one in this class is as tall as Richard}}$

$\color{#CCCCCC}{\text{= > A.Richard is the tallest in this class.}}$

21 giờ trước (6:57)

1 have

2 get

3 stay

4 take

5 get

6 take

7 get

8 do

9 have

Hôm qua

looking.

looking

-> Mind + V_ing: để tâm/ bận tâm/ quan tâm làm điều gì....