Khách
Khách

Hãy nhập câu hỏi của bạn vào đây

11 giờ trước (21:12)

Nửa chu vi của thửa ruộng mới là :

90 : 2 = 45 ( m)

Người ta mở rộng một cạnh thêm 2m và 1 cạnh thêm 3m thì được 1 hình chữ nhật mới có hiệu của chiều dài và chiều rộng là :

3 - 2 = 1 ( m)

Chiều dài của thửa ruộng lúc sau là :

( 45 + 1) : 2 = 23 ( m)

Chiều rộng của thửa ruộng lúc sau là :

23 -1 = 22 ( m)

Diện tích của thửa ruộng lúc sau là :

23 x 22 = 506 ( m²)

Đáp số : 506 m²

11 giờ trước (21:16)

           giải :

Nửa chu vi của thửa ruộng mới là :

90 : 2 = 45 ( m )

 dài và chiều rộng là :

     3 - 2 = 1 ( m )

Chiều dài của thửa ruộng lúc sau là :

( 45 + 1 ) : 2 = 23 ( m)

Chiều rộng của thửa ruộng lúc sau là :

   23 - 1 = 22 ( m )

Diện tích của thửa ruộng lúc sau là :

   23 x 22 = 506 ( m2 )

      Đáp số : 506 m2

11 giờ trước (21:00)

tổng hai số là

147 x 2 = 294

hiệu hai số 122

số lớn (294+ 122): 2 = 208

số bé 294 - 208 = 86

đs....

11 giờ trước (21:04)

Tổng của hai số là: `147xx2=294`

Số lớn là: `(294+122):2=208`

Số bé là: `294-208=86`

11 giờ trước (20:59)

tổng hai số là

147 x 2 = 294

hiệu hai số 122

số lớn (294+ 122): 2 = 208

số bé 294 - 208 = 86

11 giờ trước (21:34)

tổng hai số là

147 x 2 = 294

hiệu hai số 122

số lớn (294+ 122): 2 = 208

số bé 294 - 208 = 86

đs86

12 giờ trước (20:44)

on - in - at

11 giờ trước (20:50)

a

VII. QUANTITY WORD

I.  a / an / some / any  

1.       There is ……………… banana in the basket.       

2.       I need ………………tea.

3.       Are there ………………tomatoes in the fridge?   

4.       We have ………rice, but we don’t have ……meat.

5.       There’s ………………orange on the table.

6.       I’d  like ………………apple juice.

7.       He has …………TV and …………computer.     

8.       Would you like ………………ice- cream?

9.       I have…………… friends in Hue. 

10.  Do you have ……………dogs or cats at home?

11.  Would you like ………………cup of tea?

12.  I would like……………… cakes, please.

13.  Can I have  …………glass of milk?                   

14.  Thank you. And ………box of chocolates would  be fine.

II. some / any

1.  I don’t have …………… paper.      

2.  Is there …………… petrol in the car?

3.  I buy ……………fruit, but I don’t have ……………vegetables   

4.  Do you have ……………  stamps? I need two.

5.  I need ……………butter to make a cake.    

6.  I don’t have ……………free time today. Sorry.

7, Are there…………… potatoes in the basket?    

8. There is ……………ink on the table. 

III.  HOW MUCH  / HOW MANY  

1.  ………………………..beer is there in the fridge?    

2.  ……………………………..eggs do you want?

3.  ………………………languages do you speak?     

4.  ……………………..people are there in the class? 

5.………………………..days are there in a week?    

6.  ………………………..milk do you drink everyday?

7.  …………………………..kilos of rice do you want?   

8.  …………………………soda does she want? 

 

2
12 giờ trước (20:43)
      VII. QUANTITY WORD

I.  a / an / some / any  

1.       There is ………a……… banana in the basket.       

2.       I need ……some…………tea.

3.       Are there ……any…………tomatoes in the fridge?   

4.       We have …some……rice, but we don’t have …any…meat.

5.       There’s …………an……orange on the table.

6.       I’d  like …………some……apple juice.

7.       He has ……a……TV and ……a……computer.     

8.       Would you like …………some……ice- cream?

9.       I have………some…… friends in Hue. 

10.  Do you have ……any………dogs or cats at home?

11.  Would you like ………some………cup of tea?

12.  I would like…………some…… cakes, please.

13.  Can I have  ……a……glass of milk?                   

14.  Thank you. And …a……box of chocolates would  be fine.

II. some / any

1.  I don’t have ………any…… paper.      

2.  Is there ………any…… petrol in the car?

3.  I buy ………some……fruit, but I don’t have …any…………vegetables   

4.  Do you have ……any………  stamps? I need two.

5.  I need ………some……butter to make a cake.    

6.  I don’t have ………any……free time today. Sorry.

7, Are there………any…… potatoes in the basket?    

8. There is ……some………ink on the table. 

III.  HOW MUCH  HOW MANY  

1.  ……………how much…………..beer is there in the fridge?    

2.  …………………how many…………..eggs do you want?

3.  ……………how many…………languages do you speak?     

4.  ………………how many……..people are there in the class? 

5.………………how many………..days are there in a week?    

6.  …………………how much……..milk do you drink everyday?

7.  ……………………how many……..kilos of rice do you want?   

8.  ………………………how much…soda does she want? 

 

  #Tiếng anh lớp 5
13 giờ trước (18:53)

Ga-ra

13 giờ trước (19:39)

ga-ra nhé

Akai Haruma
Akai Haruma Giáo viên
15 giờ trước (17:36)

Lời giải:

Hiệu số phần bằng nhau: $9-2=7$ (phần) 

Tuổi con hiện nay: $35:7\times 2=10$ (tuổi)

Tuổi bố hiện nay: $10+35=45$ (tuổi)

15 giờ trước (17:40)

tuổi bố  là 

35: (9-2)x9 = 45 tuỏi

tuổi con là 45 - 35 = 10 (tuôi)

đs... 

15 giờ trước (17:17)

Số viên bi đỏ là: `20-3-4-8=5` (viên)

Số viên bi đỏ chiếm số phần trăm tổng số viên bi là:

          `5:20xx100=25%`

15 giờ trước (17:19)

số bi đỏ là 20 - (3 + 4 + 8 )= 5 (viên bi)

số bi đỏ chiếm % tổng số bi là

5 : 20 = 0,25 = 25 %

đs..........