Lỗi: Trang web OLM.VN không tải hết được tài nguyên, xem cách sửa tại đây.

Hỏi đáp Tiếng Anh lớp 8


English is the most widely used language in the world. Because of that, many good documents of educational institutions and universities are written in English. More than half of websites on the Internet are also written in English, such as newspapers, tools, global online services. Just knowing this language will give you access to endless information. This is one of the biggest benefits of showing how important it is to learn English. English is still a language for people in different countries. English is very beneficial for you when going for a job, when traveling. You will no longer worry about getting lost in the countryside, and also a tool to help you confidently communicate and chat with native speakers. of more than 53 countries and regions, the second language of nearly 100 countries and the common language of more than 400 million people worldwide. In the era of Industry 4.0, almost all industries such as commerce, healthcare, media, tourism, ... are using English. In most of the meetings, forums and exchanges of work, knowledge and experience in the world, this international language is used as a bridge. Along with the integration from abroad into Vietnam, certainly speaking in English is a natural thing. Since there are foreign companies, foreign partners working and communicating only in English, and if you know English that is an advantage for you, you will have the opportunity to study and work with them, Developing myself over life is also easier. English has too many benefits to express, so we must learn English for our own needs and interests.The 5 fastest ways to learn languages ​​are:

- Imitate native speakers

- Learn vocabulary by topic

- Let's talk a lot.

- Learn English through short stories

. - Choose the right English learning environment.

Wish you effective learning with the above methods !

Đọc tiếp...

Chào em, em tham khảo nhé!

18. A. filled B. naked C. suited D. wicked

19. A. caused B. increased C. priced D. promised

20. A. washed B. parted C. passed D. barked

21. A. killed B. cured C. crashed D. waived

22. A. imagined B. released C. rained D. followed

23. A. called B. passed C. talked D. washed

24. A. landed B. needed C. opened D. wanted

25. A. cleaned B. attended C. visited D. started

26. A. talked B. fished C. arrived D. stepped

27. A. wished B. wrapped C. laughed D. turned

28. A. considered B. rescued C. pulled D. roughed

29. A. produced B. arranged C. checked D. fixed

30. A. caused B. examined C. operated D. advised

31. A. discovered B. destroyed C. developed D. opened

32. A. repaired B. invented C. wounded D. succeeded

33. A. improved B. parked C. broadened D. encouraged

Chúc em học tốt và có những trải nghiệm tuyệt vời tại olm.vn!

Đọc tiếp...

18. B

19. C

20 . B

21. C

22. B

23. A

24. C

25. A

26. C

27. D

28. D

29. C

30. C

31.C

32. A

33.B

Đọc tiếp...

Bài 1: Chọn từ có cách phát âm -ed khác với các từ còn lại

1. A. arrived B. believed C. received D. hoped

2. A. opened B. knocked C. played D. occurred

3. A. rubbed B. tugged C. stopped D. filled

4. A. dimmed B. travelled C. passed D. stirred

5. A. tipped B. begged C. quarrelled D. carried

6. A. tried B. obeyed C. cleaned D. asked

7. A. packed B. added C. worked D. pronounced

8. A. watched B. phoned C. referred D. followed

9. A. agreed B. succeeded C. smiled D. loved

10. A. laughed B. washed C. helped D. weighed

11. A. walked B. ended C. started D. wanted

12. A. killed B. hurried C. regretted D. planned

13. A. visited B. showed C. wondered D. studied

14. A. sacrificed B. finished C. fixed D. seized

15. A. needed B. booked C. stopped D. washed

16. A. loved B. teased C. washed D. rained

17. A. packed B. punched C. pleased D. pushed

Đọc tiếp...

Chào em, em tham khảo nhé!

1. A. arrived B. believed C. received D. hoped

2. A. opened B. knocked C. played D. occurred

3. A. rubbed B. tugged C. stopped D. filled

4. A. dimmed B. traveled C. passed D. stirred

5. A. tipped B. begged C. quarreled D. carried

6. A. tried B. obeyed C. cleaned D. asked

7. A. packed B. added C. worked D. pronounced

8. A. watched B. phoned C. referred D. followed

9. A. agreed B. succeeded C. smiled D. loved

10. A. laughed B. washed C. helped D. weighed

11. A. walked B. ended C. started D. wanted

12. A. killed B. hurried C. regretted D. planned

13. A. visited B. showed C. wondered D. studied

14. A. sacrificed B. finished C. fixed D. seized

15. A. needed B. booked C. stopped D. washed

16. A. loved B. teased C. washed D. rained

17. A. packed B. punched C. pleased D. pushed

Chúc em học tốt và có những trải nghiệm tuyệt vời tại olm.vn!

Đọc tiếp...

1.D

2.B

3.C

4.C

5.A

6.D

7.B

8.A

9.B

10.

11.A

12.C

13.A

14.B

15.A

16.C

17.

Đọc tiếp...

Bài 1: Chọn từ có cách phát âm -ed khác với các từ còn lại

1. A. arrived B. believed C. received D. hoped

2. A. opened B. knocked C. played D. occurred

3. A. rubbed B. tugged C. stopped D. filled

4. A. dimmed B. travelled C. passed D. stirred

5. A. tipped B. begged C. quarrelled D. carried

6. A. tried B. obeyed C. cleaned D. asked

7. A. packed B. added C. worked D. pronounced

8. A. watched B. phoned C. referred D. followed

9. A. agreed B. succeeded C. smiled D. loved

10. A. laughed B. washed C. helped D. weighed

11. A. walked B. ended C. started D. wanted

12. A. killed B. hurried C. regretted D. planned

13. A. visited B. showed C. wondered D. studied

14. A. sacrificed B. finished C. fixed D. seized

15. A. needed B. booked C. stopped D. washed

16. A. loved B. teased C. washed D. rained

17. A. packed B. punched C. pleased D. pushed

18. A. filled B. naked C. suited D. wicked

19. A. caused B. increased C. practised D. promised

20. A. washed B. parted C. passed D. barked

21. A. killed B. cured C. crashed D. waived

22. A. imagined B. released C. rained D. followed

23. A. called B. passed C. talked D. washed

24. A. landed B. needed C. opened D. wanted

25. A. cleaned B. attended C. visited D. started

26. A. talked B. fished C. arrived D. stepped

27. A. wished B. wrapped C. laughed D. turned

28. A. considered B. rescued C. pulled D. roughed

29. A. produced B. arranged C. checked D. fixed

30. A. caused B. examined C. operated D. advised

31. A. discovered B. destroyed C. developed D. opened

32. A. repaired B. invented C. wounded D. succeeded

33. A. improved B. parked C. broadened D. encouraged

34. A. delivered B. organized C. replaced D. obeyed

35. A. painted B. provided C. protected D. equipped

36. A. tested B. marked C. presented D. founded

37. A. used B. finished C. married D. rained

38. A. allowed B. dressed C. flashed D. mixed

39. A. switched B. stayed C. believed D. cleared

40. A. recommended B. waited C. handed D. designed

41. A. annoyed B. phoned C. watched D. remembered

42. A. hurried B. decided C. planned D. wondered

43. A. posted B. added C. managed D. arrested

44. A. dreamed B. neglected C. denied D. admired

45. A. admitted B. advanced C. appointed D. competed

46. A. announced B. apologized C. answered D. argued

47. A. complained B. applied C. compared D. polished

48. A. booked B. watched C. jogged D. developed

49. A. contributed B. jumped C. introduced D. vanished

50. A. whispered B. wandered C. sympathized D. sentenced

 
Đọc tiếp...

Được cập nhật 15 tháng 1 lúc 11:10

5

1.A   4.C     7.B  10.

2.B    5.A     8.A

3.C    6.D     9.B

Đọc tiếp...

Bài 1: Chọn từ có cách phát âm -ed khác với các từ còn lại

1. A. arrived B. believed C. received D. hoped

2. A. opened B. knocked C. played D. occurred

3. A. rubbed B. tugged C. stopped D. filled

4. A. dimmed B. travelled C. passed D. stirred

5. A. tipped B. begged C. quarrelled D. carried

6. A. tried B. obeyed C. cleaned D. asked

7. A. packed B. added C. worked D. pronounced

8. A. watched B. phoned C. referred D. followed

9. A. agreed B. succeeded C. smiled D. loved

10. A. laughed B. washed C. helped D. weighed

11. A. walked B. ended C. started D. wanted

12. A. killed B. hurried C. regretted D. planned

13. A. visited B. showed C. wondered D. studied

14. A. sacrificed B. finished C. fixed D. seized

15. A. needed B. booked C. stopped D. washed

16. A. loved B. teased C. washed D. rained

17. A. packed B. punched C. pleased D. pushed

18. A. filled B. naked C. suited D. wicked

19. A. caused B. increased C. practised D. promised

20. A. washed B. parted C. passed D. barked

Đọc tiếp...

21. A. killed B. cured C. crashed D. waived

22. A. imagined B. released C. rained D. followed

23. A. called B. passed C. talked D. washed

24. A. landed B. needed C. opened D. wanted

25. A. cleaned B. attended C. visited D. started

26. A. talked B. fished C. arrived D. stepped

27. A. wished B. wrapped C. laughed D. turned

28. A. considered B. rescued C. pulled D. roughed

29. A. produced B. arranged C. checked D. fixed

30. A. caused B. examined C. operated D. advised

31. A. discovered B. destroyed C. developed D. opened

32. A. repaired B. invented C. wounded D. succeeded

33. A. improved B. parked C. broadened D. encouraged

34. A. delivered B. organized C. replaced D. obeyed

35. A. painted B. provided C. protected D. equipped

Đọc tiếp...

Câu 7 : 

If people ask me who is my best friend? I will not hesitate to answer that it is Yen - the most adorable girl from the class. She has a well-proportioned body and a healthy honey skin. She does not  stand out the most, but the oval face, long black hair, big black eyes and bright smile make everyone watch. Yen lives harmoniously, openly with friends. In terms of learning, Yen is always at the top of the class, not only that, you are always at the forefront of class and school activities. You are so exemplary. You are both beautiful and talented, but you are not arrogant, but live your best together. Playing with Yen I feel very comfortable. I am extremely proud to have such a friend. I also hope that this friendship will become closer and closer.

Đọc tiếp...

Câu 5 : My neighborhood have a biggest mouth in the world and usually "buôn" with my mom.

Câu 7 : My best friend a dick head wrap a rag,he too anoying!So sus!

Đọc tiếp...

Dick head là đb á! Wrap a rag là quấn giẻ á! Ghép lại là ra được nghĩa của từ dick head wrap a rag

Đọc tiếp...

Đổi thành Câu hỏi đuôi

17, Bill couldn’t have prevented it

=> Bill couldn’t have prevented it, could he?

18, Bill hasn’t got a car

=>  Bill hasn’t got a car, has he?

19, there weren’t any mosquitoes

=>  There weren’t any mosquitoes, were there?

20, George hadn’t been there before

=> George hadn’t been there before, had he?

21, you would’t mind helping me with this

=>  You would’t mind helping me with this, would you?

22, you take sugar in tea

=> you take sugar in tea, don't you?

23, but you don’t take it in coffee

=>  But you don’t take it in coffee, do you?

24, it never works very well

=> It never works very well, does it?

Đọc tiếp...

Chào em, em tham khảo nhé!

17. Bill couldn't have prevented it, could he?

18. Bill hasn't got a car, has he?

19. There weren't any mosquitoes, were there?

20. George hadn't been there before, had he?

21. You wouldn't mind helping me with this, would you?

22. You take sugar in tea, don't you?

23. But you don't take it in coffee, do you?

24. It never works very well, does it?

25. Mary hardly ever cooks, does she?

26. She'd save money if she bought fresh food, didn't she?

27. Neither of them offered to help you, did they?

28. He hardly ever leaves the house, does he?

29. Nothing went wrong, did they?

30. There used to be trees here, didn't there?

Chúc em học tốt và có những trải nghiệm tuyệt vời tại olm.vn!

Đọc tiếp...

25, mary hardly ever cooks

=> Mary hardly ever cooks, doesn't she?

26, she 'd save money if she bought fresh food

=> She’d save money if she bought fresh food, hadn't she?

27, neither of them offered to help you

=> Neither of them offered to help you, did they?

28, he hardly ever leaves the house

=> He hardly ever leaves the house, doesn't he?

29, nothing went wrong

=>  Nothing went wrong, didn't it?

30, there used to be trees here

=> There used to be trees here, didn't it?

Đọc tiếp...

1. They are going to take part in the green organization

=> They are going to join in the green organization.

2. You should learn harder and harder

=> It's time you learnt harder and harder

3. By whom was it built ( câu chủ động )

=> Who did buld it

4. They got their house painted last year ( câu chủ động )

=> They got someone to paint their house last year

5. I have been doing the gardening since 5 a.m

=> The gardening has been done since 5am.

Đọc tiếp...

1. They are going to take part in the green organization

-> They are going to join in the green organization.

2. You should learn harder and harder

-> It's time you learnt harder and harder

3. By whom was it built ( câu chủ động )

-> Who did buld it ?

4. They got their house painted last year ( câu chủ động )

-> Their house was painted last year. 

5. I have been doing the gardening since 5 a.m

-> The gardening has been done since 5am.

Đọc tiếp...

1. They are going to take part in the green organization -> They are going to join in the green organization

2. You should learn harder and harder -> It's time you learnt harder and harder

3. By whom was it built ( câu chủ động ) -> Who built it?

4. They got their house painted last year ( câu chủ động ) -> They got someone to paint their house last year

5. I have been doing the gardening since 5 a.m -> The gardening has been being done since 5 A.M

Đọc tiếp...

1.i paid a watch maker to clean my watch

-> i had my watch cleaned

2. they kept the performing animals in iron cages

-> the performing animals are kept in iron cages 

4. the children d to walk i the rain

-> the children enjoyed walking i the rain

5. she is clever. she can do everything by herself -

> she is clever enough clever to do everything by herself

6 a.....................is a person who is in debt ( debt)  

7. your written work is in need of some (improve)  improvements

8. it's ( wonder ) to see you again   wonderful

Đọc tiếp...

Có năm con dê, ba con trâu và chín con gà mái. Có bao nhiêu chân?

Gia đình có sáu cô con gái, mỗi cô con gái đều có một anh trai. Gia đình có mấy người?

Nhớ trả lời những câu hỏi mà mình đưa ra nhé.

Đọc tiếp...

Trl:

There are five goats,three buffaloes and nine hens.How many legs are there?

Dịch: Có 5 con dê, 3 con trâu và 9 con gà trống. Hỏi có bao nhiêu chiếc chân tất cả?

The family has six daughters, each daughters has a brother. How many people are there in the family? 

Dịch: Một gia đình có 6 người con gái, mỗi người con gái có một người anh trai. Hỏi có bao nhiêu người ở trong gia đình đó?

Mà mình khuyên các bạn không nên dùng gg dịch để dịch cả câu, dịch từ thì được

Đọc tiếp...

có 5 con dê , ba con bò và chín con gà mái.hỏi  có bao nhiêu chân?

dê 4x5=40

bò 4x3=12

gà 9x2=18

=>40+12+18=40+30=70 chân

1 gia đình có 6 người con gái,mỗi người có 1 thằng anh trai(hoặc em trai).hỏi có mấy người trong gia đình đó

6x2=12 người (ko kể ông bà cha mẹ ,......)

Đọc tiếp...

: life in the countryside is A BIT SLOWER than life in the city

Đọc tiếp...

Life in the countryside is slowly than life in the city  

=> Life in the city is faster than life in the countryside

# Chúc bạn học tốt!

Đọc tiếp...

Life in the countryside is slowly than life in the city  

=> Life in the city is faster then life in the countryside

Đọc tiếp...

1. He love watching film(Lik e)

=> He lik e watching film

2. He has finished exercise since yesterday(past simple)

=> He finished exercise yesterday

3. He presented this topic more successfully than his friend(less)

=> His friend presented this topic less successfully than him

4. It rains heavily we won't held the english club (IF)

=> If rains don't heavily , we will  held the english club

5. they built the building 10 years ago(present perfect)

=>  They have built  the building for 10 years

Đọc tiếp...

cold chỉ có nghĩa là danh từ và tính từ chứ không có động từ đâu

Đọc tiếp...

Travelers to vietnam expect to experience the country's rich culture and vibrant traditions

-> Traverlers to Vietnam look_____________for experiencing the country's rich culture and vibrant traditions____________________________________________

Đọc tiếp...

Bài 1:  Viết lại câu nghĩa không đổi.

1, I didn't see her again for 3 years.

=> It has been 3 years that I have not seen her again

2, Daisy said: " please lend me your history book, Joana."

=> Daisy told Joana to lend his her history book.

3 the police said:" Don't touch anything in this room, everybody."

=>  The police asked everybody not to touch anything in that room

4Mrs. Green said to her friend :" can you help my son with his literture."

=> Mrs. Green asked her friend if she could help her son with literature

5 the police asks the witness,"What are you doing here?"

=> The police asks the witness what he/ she is doing there

Đọc tiếp...

Put the verbs in brackets in past pefect or past simple.

1. He (not eat)___didn't eat__until his parent (come)___came__home

2. She (tell)__told____me she never (meet)___met___him.

3. They (be)__we____out for an hour when it (start)___started_____to rain.

4. They (leave)___left_____the shop as soon as they (buy)__bought_____every thing they (need)___needed____.

5. The house (burn)___had burned____to the ground buy the time the firemen (arrive)____had arrived___.

6. As he (do)___had done___a lot of work that day he (be)____had been___very tired.

Đọc tiếp...

1,did not eat/comed

2,told/met

3,were be/started

4 ,will leave/bought/needed

5,burned/was arriving

6,does/was

Đọc tiếp...

Answer:

C1: We have to clean the house carefully before Tet.

C2: Before Tet, we have to clean the house carefully.

Linz

Đọc tiếp...

...

Dưới đây là những câu có bài toán hay do Online Math lựa chọn.

....

Toán lớp 10Đố vuiToán có lời vănToán lớp 11Toán đố nhiều ràng buộcToán lớp 12Giải bằng tính ngượcLập luậnLô-gicToán chứng minhChứng minh phản chứngQui nạpNguyên lý DirechletGiả thiết tạmĐo lườngThời gianToán chuyển độngTính tuổiGiải bằng vẽ sơ đồTổng - hiệuTổng - tỉHiệu - tỉTỉ lệ thuậnTỉ lệ nghịchSố tự nhiênSố La MãPhân sốLiên phân sốSố phần trămSố thập phânSố nguyênSố hữu tỉSố vô tỉSố thựcCấu tạo sốTính chất phép tínhTính nhanhTrung bình cộngTỉ lệ thứcChia hết và chia có dưDấu hiệu chia hếtLũy thừaSố chính phươngSố nguyên tốPhân tích thành thừa số nguyên tốƯớc chungBội chungGiá trị tuyệt đốiTập hợpTổ hợpBiểu đồ VenDãy sốHằng đẳng thứcPhân tích thành nhân tửGiai thừaCăn thứcBiểu thức liên hợpRút gọn biểu thứcSố họcXác suấtTìm xPhương trìnhPhương trình nghiệm nguyênPhương trình vô tỉCông thức nghiệm Vi-etLập phương trìnhHệ phương trìnhBất đẳng thứcBất phương trìnhBất đẳng thức hình họcĐẳng thức hình họcHàm sốHệ trục tọa độĐồ thị hàm sốHàm bậc haiĐa thứcPhân thức đại sốĐạo hàm - vi phânLớn nhất - nhỏ nhấtHình họcĐường thẳngĐường thẳng song songĐường trung bìnhGócTia phân giácHình trònHình tam giácTam giác bằng nhauTam giác đồng dạngĐịnh lý Ta-letTứ giácTứ giác nội tiếpHình chữ nhậtHình thangHình bình hànhHình thoiHình hộp chữ nhậtHình ba chiềuChu viDiện tíchThể tíchQuĩ tíchLượng giácNgữ văn 10Hệ thức lượngViolympicNgữ văn 11Ngữ văn 12Giải toán bằng máy tính cầm tayToán tiếng AnhGiải tríTập đọcKể chuyệnTập làm vănChính tảLuyện từ và câuTiếng Anh lớp 10Tiếng Anh lớp 11Tiếng Anh lớp 12

Có thể bạn quan tâm


Tài trợ


sin cos tan cot sinh cosh tanh
Phép toán
+ - ÷ × = ∄ ± ⋮̸
α β γ η θ λ Δ δ ϵ ξ ϕ φ Φ μ Ω ω χ σ ρ π ( ) [ ] | /

Công thức: