Giúp tôi giải toán và làm văn


Lê Thanh Thủy 10 giờ trước (19:05)
Báo cáo sai phạm

5: interesting 

7: confused

8: boring

9: surprised

6:surprise

e học tốt nhé <3  à câu 9 từ surprise e viết thiếu chữ r chú ý k bị trừ điểm nhaa 

Đọc tiếp...
Lê Thanh Thủy 10 giờ trước (19:03)
Báo cáo sai phạm

5: interesting 

7: confused

8: boring

9: surprised

6:surprise

e học tốt nhé <3  à câu 9 từ surprise e viết thiếu chữ r chú ý k bị trừ điểm nhaa 

Đọc tiếp...
Bạch Thùy Linh 12 giờ trước (17:14)
Báo cáo sai phạm

I live in Vietnam and there are a lot of traffic problems in my neighbour. Firstly, there are too many people using the roads especially in the rush hour when people run out to work and school or get home from thoes places. Secondly , there are too many vehicles on the road that leads to traffic jams. Another, problem is that many roads are narrow and bumpy. Finally, there are traffic accidents everyday so a lot of people lose their lives or are injured. So in order to travel on the road safely. I think we should obey the traffic rules and traffic signs as well and every school should teach students about traffic Safety. Moreover, carefulness is very necessary

nha

Đọc tiếp...
Lý Huyền Thư 7 giờ trước (21:59)
Báo cáo sai phạm

Answer:

1.

==>kets are sold at the gate of the tourist site.

2.

==>A lot of flowers are grown in Da Lat.

3.

==>The Hung King's Temple is visited by thousands of people everyday.

4.

==>Many beautiful Cham Towers can be seen in Binh Dinh Province by tourists.

5.

==>Many kinds of goods can be boughtin Dong Xuan Market by tourists.

___Học_tốt___

#lyt

Đọc tiếp...
Nguyễn Song Đức Phát 12 giờ trước (16:34)
Báo cáo sai phạm

1/ kets are sold at the gate of the tourist site.

2/ A lot of flowers are grown in Da Lat.

3/ The Hung King's Temple is visted every day.

4/ Many beautiful Cham Towers can be seen by tourists in Binh Dinh Province.

5/ Many kinds of goods can be bought by tourists in Dong Xuan Market.

các bn nhớ lie cho mình nha

Đọc tiếp...
Potato Potato 7 giờ trước (21:47)
Báo cáo sai phạm

Hi,my name is Trần Phương Anh.Today I am going to tell you about my school -Tân Trường high school.My school is in Tráng Kỷ, Cẩm Giàng, Hải Dương.It is surrounded by a lot of trees.It is large so that students can have a nice learning style.There are ...students and... teachers.In my school,there is(ở trường bn có cái gì bên trong thì viết vào nhá,by english)The Students are taught by professional teachers that are trained carefully.The teachers here are  kind and they love their students.(Ở đây bn có thể viết là ở trên trường bạn được học những gì ,vì sao)I will try our best to be a good student,and honour my school.I love my school so much

Đọc tiếp...
Phạm Phương Duyên 5 giờ trước (23:59)
Báo cáo sai phạm

1.Ann used to be a secretary for many years, but now she owns her own business 

2.When Nam was young, he used to hate shool. Now he s school

3.Before Adam got maried, he used to go bowling five times a week 

4.When we raised our own chickens, we used to have fresh eggs every morning 

Đọc tiếp...
Trần Bảo Ngọc 17 giờ trước (12:33)
Báo cáo sai phạm
1, Ann used to be a secretary for many years, now she owns her own business. 2, Nam used to hate school when he was young , now he s school. 3, Adam used to go bowling five times a week before he got married. 4, We used to have fresh eggs every morning when we raised our own chickens.
Đọc tiếp...
Nguyễn Tiến Đạt 19 giờ trước (10:21)
Báo cáo sai phạm

1.D

2.B

3.B

4.D

5.A

6.B

7.A

8.B

9.B

10.A

11.A

12.A

13.B

14.A

15.A

16.B

17.A

18.A

19.B

20.B

Cách đọc ed đây bạn nhé

1. /t/ /d/ -> /id/

2. Kết thúc bằng đuôi t,s,sh,ch,p,x,k -> /t/

3 Các trường hợp còn lại -> /d/

Chúc bạn học tốt

Đọc tiếp...
Đỗ Quỳnh Hương 18 giờ trước (11:04)
Báo cáo sai phạm

a) 567,524 km => Five hundred and sixty-seven thousand and five hundred and twenty-seven kilometres

b) 705,283 km => Seven hundred and five thousand and two hundred and eighty-three kilometres

c) 12,673,452 km => twelve million and six hundred and seventy-three and four hundred and fifty-two kilometres 

d) 67,215,278 km => Sixty-seven million and two hundred and fifteen and two hundred and seventy-eight kilometres 

Đọc tiếp...
Mai Thị Ngọc Quỳnh Hôm qua lúc 19:41
Báo cáo sai phạm

1. Soccer was played by them.

2. Lan was met last night.

3. Chinese can be spoken by Mai.

4. Your homework must be done by you

( câu 3 và 4 vì dùng ĐTKT ở câu chủ động nên chuyển sang bị động vẫn nên để ở ĐTKT)

Đọc tiếp...
ღ нồиɢ☓ℓαм ღ 14 giờ trước (14:43)
Báo cáo sai phạm

1: A.Went

2 : A.Played

3 : A.Have read

4 : A.Is more

5 : A.Am

#goodluck

Đọc tiếp...
Nguyễn Ngọc Linh Hôm kia lúc 16:25
Báo cáo sai phạm

Chọn đáp án đúng nhất: 

1. Nam....to school by bike yesterday

A. Went             B. Go.              C. Going

2. I...... chess 2 weeks ago

A. Played.           B. To play.       C.Playing

3. They.....book since Sunday

A. Have read.      B. To read.      C. Reading

4. Thu..... beautiful than Hoa

A. Is more.           B. Are more.    C. Am more

5 . I..... phanting tress at the moment

A. Am.                   B. I .                  C. Are 

học tốt ạ

Đọc tiếp...

Bài 1. Rewrite the sentences using used to (5đ) :

1. My mum lived in a small village when she was a girl.

→ My mum _________________________________.

2. There are more vehicles on the roads now.

→ There did not _____________________________.

3. We cycled to school two years ago.  

→ We  ______________________________________.

4. There did not use to be many traffic accidents before.

→ Now there are _____________________________.

5. My uncle was a bus driver some years ago, but now he has a desk job.

→ My uncle_________________________________.

Bài 2: Choose the correct answer (5đ) :

  1. People _____ that the earth is round before.

A.   did not use to believe              B. used to believing

B.   would not use to believe         D. were not used to believe

  1. Astronauts_____ in their spaceship, but they frequently work outside now.

A.   had used to stay                 B. were staying

  C. used to stay                        D. were used to stay

3. These city girls are used_____ in the field.

  1. used to lie         B. to working                 C. would like                D. to work

4. Newton_____ scientific books when he was a boy.

  1. has read         B. read                          C. had read                   D. used to read

5. ___________ is not very far from my house to school.

A. There                B. This                       C. It                      D. That

Giúp mình với

 

Đọc tiếp...

Câu hỏi tương tự Đọc thêm Báo cáo
Bạch Thùy Linh Hôm kia lúc 16:07
Báo cáo sai phạm

1. My mum used to live in a small village when she was a girl.

2. There did not used to be many vehicles many on the roads.

3. We used to cycle to school two years ago.

4. Now there are more traffic accidents than there used to be.

5. My uncle used to be a bus driver some years ago, but now he has a desk job.

Đọc tiếp...
Chử Thị Kiều Diễm Hôm kia lúc 16:03
Báo cáo sai phạm

Bài 1

1 My mum used to live in a small village when she was a girl

2 There did not use to be many vehicles on the roads before

3 We used to cycle to school two years ago

4 Now there are more traffic accidents than there used to be

5 M y uncle used to be a bus driver some years ago, but now he has a desk job

Bài2

1A

2C 

3D

4D

5c

TK cho mk nha

Đọc tiếp...
🏆Ťrầɳ⚽๖ۣۜQuốς ๖ۣۜDũnɠ🏆 Hôm kia lúc 15:49
Báo cáo sai phạm

1. My mum lived in a small village when she was a girl.

My mum used to live in a small village when she was a girl

2. There are more vehicles on the roads now.

There did not use to be many vehicles on the roads before

3. We cycled to school two years ago.  

We used to cycle to school two years ago

4. There did not use to be many traffic accidents before.

Now there are more traffic accidents than there used to be.

5. My uncle was a bus driver some years ago, but now he has a desk job.

My uncle used to be a bus driver some years ago, but now he has a desk job

Bài 2: Choose the correct answer (5đ) :

  1. People _____ that the earth is round before.

A.   did not use to believe              B. used to believing

B.   would not use to believe         D. were not used to believe

  1. Astronauts_____ in their spaceship, but they frequently work outside now.

A.   had used to stay                 B. were staying

  C. used to stay                        D. were used to stay

3. These city girls are used_____ in the field.

  1. used to lie         B. to working                 C. would                D. to work

4. Newton_____ scientific books when he was a boy.

  1. has read         B. read                          C. had read                   D. used to read

5. ___________ is not very far from my house to school.

A. There                B. This                       C. It                      D. That

Đọc tiếp...
ミ★ℚųỳйɦ Wเвų★彡 Hôm kia lúc 9:48
Báo cáo sai phạm

Bản dịch by ミ★ℚųỳйɦ Wเвų★彡

Tôi : Đi ra ngoài nhưng không đeo khẩu trang 

Cảnh sát : Chào nhóc . Muốn uống một tách trà ở đồn cảnh sát không :)

Đọc tiếp...
Potato Potato Hôm kia lúc 9:42
Báo cáo sai phạm

Tẩu:Ra ngoài ,nhưng không đeo khẩu trang.

Thằng cảnh sát:Chào chú,muốn lên đồn uống trà không?

Hài ;))

Đọc tiếp...
Đỗ Thùy Trang 16 giờ trước (12:55)
Báo cáo sai phạm

Tôi : Đi ra ngoài, nhưng không đeo khổ trang

Chú cảnh sát: Xin chào, chàng trai nhỏ. Có muốn uống 1 ly trà ở đồn cảnh sát ko ?

# hok tốt nha ~

Đọc tiếp...
Napkin ( Fire Smoke Team ) Hôm kia lúc 9:04
Báo cáo sai phạm

Trả lời :

a,feel

Hok tốt nhé bạn ((:

Đọc tiếp...
Trần Thu Hà Hôm kia lúc 8:41
Báo cáo sai phạm

Trả lời:

I hope that she............ better soon

a. feel      b. hardly           c. difficult     d. difficultly

Hok tốt !

Đọc tiếp...
Phượng Thiên Hoàng Y ( Team ~ Thiên ~ ❄️ Nguyệt ~🌙 ) Hôm kia lúc 8:32
Báo cáo sai phạm

I hope that she............ better soon

a. feel      b. hardly           c. difficult     d. difficultly

Đáp án : I hope that she feel better soon

          A . Feel

Đọc tiếp...
Nguyễn Ngọc Linh Hôm kia lúc 9:18
Báo cáo sai phạm

Viết câu cho lời khuyên, dùng should + verb

Ex: I have a stomache. ( go to the doctor)

You should go to the doctor.

1. Hoa has a bad cold. ( stay in bed)

She should stay in bed.

2. MInh's room is very dirty. ( clean it every day)

Minh should clean it every day .

3. My teeth aren't strong and white. ( brush the regularly)

You should brush the regularly.

học tốt ạ

Đọc tiếp...
Phan Nguyễn Thanh Trà Hôm kia lúc 22:22
Báo cáo sai phạm

1* Điền Much hoặc Many:

1.Many luggage.

2.Much love.

3.Much lucky.

4.Much noise.

5.Much pay.

6.Much peace.

7.Much music.

8.Much food.

9.Much times.

10.Much sense.

11.Many traffic.

Đọc tiếp...
Nguyễn Tiến Thành Hôm kia lúc 22:01
Báo cáo sai phạm

1 many

2 much

3 many

4 much

5 much

6 many

7 much

8 many

9 many

10 much

11 much

Đọc tiếp...
Lê Hương Quỳnh Châu Hôm kia lúc 21:58
Báo cáo sai phạm

Quy luật bạn cần nhớ là "much" đi cùng danh từ không đếm được và "many" đi cùng danh từ đếm được.

Đọc tiếp...

1. It's an excellent.......................holiday. A. package B. party C. group D. team

2. Nobody likes to pay…………..... prices. A. high B. tall C. big D. expensive

3. How are you feeling today?................ better, thank you. A. More B. Much C. Very D. Many

4. I haven't met our new secretary yet...................? A. What's she like? B. How is she? C. How is she like? D. How does she like?

5. You can go home, if you...........................your work. A. finished B. have finished C. are finished D. finishing

6. There is no…………………....in going to school if you're not willing to learn. A. reason B. aim C. point D. purpose

7. ........................his advice, I would never have got the job. A. Except B. Apart from C. But for D. As for

8. .....Richard is a businessman, his brother is a rock singer. A. However B. Yet C. Whereas D. Despite

9. You should learn your lesson . . . . . . . . . . A. careful B. carefully C. careless D. carelessly

10. Cancer is a ..................... disease. A. killing B. death C. dead D. kill 11. Under the sun’s heat, water……………...... A. melts B. evaporates C. rises D. floats 12. The new restaurant is ...............at the comer of a busy street. A. put B. located C. stood D. placed 13. “The students went on a canoe trip yesterday.” “I heard it was . . . . . . . . . . . . ” A. excited B. exciting C. excite D. an excitement 14. “Do you think your father will worry if we’re late?” “Maybe we’d better . . . . . . . . him.” A. call B. be calling to C. to call D. will call 15. The weather in the far north is not……………... it is near the Equator. A. like humid as B. as humid as C. humid as D. so humid that 16. There will be plenty of food for everybody, ................... nobody takes more than his share. A. except that B. provided that C. despite that D. even if 17. I would like to offer a small……….... to anyone who finds my missing dog. A. receipt B. repayment C. expense D. reward 18. I said “Happy Birthday” before . . . . . . . . . . Lan a present. A. give B. will give C. gave D. giving 19. Tam . . . . . . . . . last night when the telephone . . . . . . . . . . . A. slept-rang B. slept-was ringing C. was sleeping-rang D. was sleeping-was ringing 20. John doesn’t play tennis. David doesn’t play tennis. A. Both John and David doesn’t play tennis. B. Neither John nor David plays tennis. C. Not either John or David plays tennis. D. Not only John but also David doesn’t play tennis.

Đọc tiếp...

Câu hỏi tương tự Đọc thêm Báo cáo

I. Choose the word or phrase that fits each sentence.

1. It's an excellent.......................holiday.

A. package                B. party                 C. group                D. team                 

2. Nobody likes to pay…………..... prices.

A. high                      B. tall                     C. big                     D. expensive                  

3. How are you feeling today?................ better, thank you.

A. More                     B. Much                 C. Very                  D. Many               

4. I haven't met our new secretary yet...................?

A. What's she like? B. How is she?         C. How is she like? D. How does she like?

5. You can go home, if you...........................your work.

A. finished                 B. have finished     C. are finished        D. finishing             

6. There is no…………………....in going to school if you're not willing to learn.

A. reason                   B. aim                    C. point                 D. purpose           

7. ........................his advice, I would never have got the job.

A. Except                  B. Apart from        C. But for              D. As for              

8. .....Richard is a businessman, his brother is a rock singer.

A. However               B. Yet                    C. Whereas            D. Despite            

9. You should learn your lesson . . . . . . . . . .

A. careful                       B. carefully           C. careless            D. carelessly

10. Cancer is a ..................... disease.

A. killing                   B. death                 C. dead                  D. kill                   

11. Under the sun’s heat, water……………......

A. melts                     B. evaporates        C. rises                   D. floats                

12. The new restaurant is ...............at the comer of a busy street.

A. put                        B. located              C. stood                 D. placed              

13. “The students went on a canoe trip yesterday.”       “I heard it was . . . . . . . . . . . . ”

A. excited                       B. exciting            C. excite               D. an excitement

14. “Do you think your father will worry if we’re late?” “Maybe we’d better . . . . . . . . him.”

A. call         B. be calling to     C. to call               D. will call

15. The weather in the far north is not……………... it is near the Equator.

A. like humid as        B. as humid as       C. humid as             D. so humid that 

16. There will be plenty of food for everybody, ................... nobody takes more than his share.

A. except that            B. provided that    C. despite that       D. even if              

17. I would like to offer a small……….... to anyone who finds my missing dog.

A. receipt                   B. repayment         C. expense             D. reward             

18. I said “Happy Birthday” before . . . . . . . . . . Lan a present.

A. give                  B. will give           C. gave                           D. giving

19. Tam . . . . . . . . . last night when the telephone . . . . . . . . . . .

A. slept-rang                                               B. slept-was ringing      

C. was sleeping-rang                                  D. was sleeping-was ringing

20. John doesn’t play tennis. David doesn’t play tennis.

A. Both John and David doesn’t play tennis.      B. Neither John nor David plays tennis.

C. Not either John or David plays tennis.  D. Not only John but also David doesn’t play tennis

giúp mk vs

Đọc tiếp...

Câu hỏi tương tự Đọc thêm Báo cáo
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з=Lil Nấm=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿²⁴ʱ 5 tháng 4 lúc 16:30
Báo cáo sai phạm

từ lần sau e hỏi từng câu một còn có ng trả lời chứ dài thế này nhìn ngại lắm

Đọc tiếp...
Nguyễn Quỳnh Trâm 5 tháng 4 lúc 16:29
Báo cáo sai phạm

1. A

2. A

3. C

4. A

5. A

6. C

7. C

8. D

9. B

10. B

Đọc tiếp...

...

Dưới đây là những câu có bài toán hay do Online Math lựa chọn.

....

Toán lớp 10Đố vuiToán có lời vănToán lớp 11Toán đố nhiều ràng buộcToán lớp 12Giải bằng tính ngượcLập luậnLô-gicToán chứng minhChứng minh phản chứngQui nạpNguyên lý DirechletGiả thiết tạmĐo lườngThời gianToán chuyển độngTính tuổiGiải bằng vẽ sơ đồTổng - hiệuTổng - tỉHiệu - tỉTỉ lệ thuậnTỉ lệ nghịchSố tự nhiênSố La MãPhân sốLiên phân sốSố phần trămSố thập phânSố nguyênSố hữu tỉSố vô tỉSố thựcCấu tạo sốTính chất phép tínhTính nhanhTrung bình cộngTỉ lệ thứcChia hết và chia có dưDấu hiệu chia hếtLũy thừaSố chính phươngSố nguyên tốPhân tích thành thừa số nguyên tốƯớc chungBội chungGiá trị tuyệt đốiTập hợpTổ hợpBiểu đồ VenDãy sốHằng đẳng thứcPhân tích thành nhân tửGiai thừaCăn thứcBiểu thức liên hợpRút gọn biểu thứcSố họcXác suấtTìm xPhương trìnhPhương trình nghiệm nguyênPhương trình vô tỉCông thức nghiệm Vi-etLập phương trìnhHệ phương trìnhBất đẳng thứcBất phương trìnhBất đẳng thức hình họcĐẳng thức hình họcHàm sốHệ trục tọa độĐồ thị hàm sốHàm bậc haiĐa thứcPhân thức đại sốĐạo hàm - vi phânLớn nhất - nhỏ nhấtHình họcĐường thẳngĐường thẳng song songĐường trung bìnhGócTia phân giácHình trònHình tam giácTam giác bằng nhauTam giác đồng dạngĐịnh lý Ta-letTứ giácTứ giác nội tiếpHình chữ nhậtHình thangHình bình hànhHình thoiHình hộp chữ nhậtHình ba chiềuChu viDiện tíchThể tíchQuĩ tíchLượng giácNgữ văn 10Hệ thức lượngViolympicNgữ văn 11Ngữ văn 12Giải toán bằng máy tính cầm tayToán tiếng AnhGiải tríTập đọcKể chuyệnTập làm vănChính tảLuyện từ và câuTiếng Anh lớp 10Tiếng Anh lớp 11Tiếng Anh lớp 12

Chủ đề lớp 7

Có thể bạn quan tâm


Tài trợ

Các câu hỏi không liên quan đến toán lớp 1 - 9 các bạn có thể gửi lên trang web hoc24.vn để được giải đáp tốt hơn.


sin cos tan cot sinh cosh tanh
Phép toán
+ - ÷ × = ∄ ± ⋮̸
α β γ η θ λ Δ δ ϵ ξ ϕ φ Φ μ Ω ω χ σ ρ π ( ) [ ] | /

Công thức: