Lỗi: Trang web OLM.VN không tải hết được tài nguyên, xem cách sửa tại đây.

Hỏi đáp Tiếng Anh lớp 5


There was a man named John who lived with his wife named Mary, he used to go for a walk in the park on the west side of the city. On a morning any other, He was still walking as usual. Two hours later, his wife received a call from the police: Police: ''Ma'am, are you Mr. John's wife? Mrs. Mary: ''Yes, what's wrong?'' Police: "We saw Mr. John looking very tired, he seems to be lost in the city park." Mrs. Mary: "He can't get lost because John has been walking there for more than 20 years."

Đọc tiếp...

There was a man named John who lived with his wife named Mary, he often walked in the park west of the city. On a morning any other, He was still walking as usual. Two hours later, his wife received a call from the police: Police: ''Ma'am, are you Mr. John's wife? Mrs. Mary: ''Yes, what's wrong?'' Police: "We saw Mr. John looking very tired, he seems to be lost in the city park." Mrs. Mary: "He can't get lost because John has been walking there for more than 20 years."

đây ạ

Đọc tiếp...

There was a man named John who lived with his wife named Mary, he used to go for a walk in the park on the west side of the city. On a morning any other, He was still walking as usual. Two hours later, his wife received a call from the police: Police: ''Ma'am, are you Mr. John's wife? Mrs. Mary: ''Yes, what's wrong?'' Police: "We saw Mr. John looking very tired, he seems to be lost in the city park." Mrs. Mary: "He can't get lost because John has been walking there for more than 20 years."

Đọc tiếp...

là 

cố đô cố đô huế ban quản lý nhé

Đọc tiếp...

cố đô

cố đô huế

  ban quản lí

#HT#

Đọc tiếp...

dịch ra tiếng việt là:

Cố đô Huế ban quản lí

Đọc tiếp...

trả lời

26-b(careful-carefully)

27-c(was comming-came)

28-b(enough old-old enough)

29-a(how do-how often)

30-d(to staying-to stay)

học tốt

Đọc tiếp...

1.B careful => carefully 

2.C was coming => came 

 3.Benough old => old enough 

Đọc tiếp...

1. isn't => any

2. Bỏ a

3. airconditioner => air conditioners

4. windows => window

5. some => any

6. is => are

7. any => some

8. Is => Are

9. any => some

10. are => is

Đọc tiếp...

cơ hội kiếm điểm lần 1

III. Choose the word or phrase (A, B, C or D) that best completes the sentence.

6. ‘___________?’ ‘Well, I’d like to see that dress.’

A.    May I help you                                       C. Do you want anything

B.     What would you like                             D. What do you want to do

7. ‘___________?’ ‘She’s much better, thank you.’

A.    What’s your mother                               C. How’s your mother

B.     What’s your mother like                       D. What is your mother getting on

8. The room of my parents is small. “The room of my parents” means:

A. my room’s parents                                  B. my parents’s room         

C. my parents’ room                                    D. my room’parent

9. How ___________ oranges would you like? - Six, please. And ___________ tea.

A. much/some           B. many/any              C. much/any              D. many/some

10. Does Mary like ___________? - Yes, she goes jogging every morning.

A. jog                          B. to jog                     C. jogs                        D. jogging

11. I want a ___________ of orange juice.

A. can                         B. box                         C. tube                        D. bar

12. I’d like some meat, please. How much ___________?

A. do you like           B. do you want          C. you’d like             D. you need

13.    This book ___________ to me. It’s his.

A. is not belonged    B. belongs not           C. not belongs           D. doesn’t belong

14. “Was he disappointed?” “Yes, he found the movie ___________”

A. boring                    B. boringly                C. bored                     D. bores

15. Some people are used to ___________ in crowded buses, and don’t mind it at all.

A. ride.                       B. riding                     C. rides                       D. rode

Đọc tiếp...

Được cập nhật 16 giờ trước (17:53)

1

6. B

7. B

8. B

9. D

10. D

11. A

12. D

13. D

14. A

15. A

Đọc tiếp...

Bài 3: Với các từ cho sẵn, viết câu hỏi và câu trả lời ngắn

Ví dụ: any/ Brazilian footballers/ in your favorite team?

=> Are there any Brazilian footballers in your favorite team?

Yes, there are.

1. an museum park/ near here?

__________________________________________________

No, ______________________________________________

2. a ceiling fan/ in your house?

__________________________________________________

Yes, ______________________________________________

3. any famous football teams/ in your country?

__________________________________________________

Yes, ______________________________________________

4. any interesting places/ in your house?

__________________________________________________

No, ______________________________________________

5. a microwave/ in your kitchen?

__________________________________________________

No, ______________________________________________

6. a dog/ in the supermarket?

__________________________________________________

No, ______________________________________________

7. any ice-cream/ in the fridge?

__________________________________________________

Yes, ______________________________________________

8. many windows/ in the house?

__________________________________________________

Yes, ______________________________________________

9.any cheese/ in my sandwich?

__________________________________________________

No, ______________________________________________

10. Any quiz programmes/ on TV tonight?

__________________________________________________

Yes, ______________________________________________.

Ai nhanh hứa tick! Cảm ơn!

Đọc tiếp...

6

1. any/ Brazilian footballers/ in your favourite team ?

Are there any Brazilian footballers in your favourite team? -Yes, there are

2. An museum park/ near here? 

Is there an museum park near here? -No, there isn't

3. a ceiling fan/ in your house?

Is there a ceiling fan in your house?- Yes, there is

4. any famous football teams/ in your country?

Are there any famous football teams in your country? - Yes, there are

5. any interesting places near your house? 

Are there any interesting places near your house? - No, there aren't

6. A microware/ in your kitchen? 

Is there a microware in your kitchen?- No, there isn't

7. A dog/ in the supermarket? 

Is there a dog in the supermarket?- No, there isn't

8. Any ice-cream/ in the fridge? 

Are there any ice-cream in the fridge? -Yes, there are

9. Many windows/ in the house?  Linh001Linh001

Are there many windows in the house?-Yes, there are

10. Any cheese/ in my sandwich?

Are there any cheese in my sandwich?- No, there aren't

11. Any quiz programmes/ on TV tonight?

Are there any quiz programmes on TV tonight?-Yes, there a

Đọc tiếp...

Bài 3: 

1. Is there an amusement park near here?  No, there isn't.

2. Is there a ceiling fan in your house? Yes, there is.

3. Are there any famous football teams in your country? Yes, there are.

4. Are there any interesting places near your house? No, there aren't.

5. Is there a microwave in your kitchen? No, there isn't.

6. Is there a dog in the supermarket? No, there isn't.

7. Is there any ice-cream in the fridge? Yes, there is.

8. Are there many windows in the house? Yes, there are.

9. Is there any cheese in my sandwich? No, there is.

10. Are there any quiz programmes on TV tonight? Yes, there are.

Đọc tiếp...

1. Is there an amuseum park near here?

No, there isn't.

⇒ an amuseum park là số ít nên dùng Is there để đặt câu hỏi và there is để trả lời.

2. Is there a ceiling fan in your house?

Yes, there is.

⇒ a ceiling fan là số ít nên dùng Is there để đặt câu hỏi và there is để trả lời.

3. Are there any famous football teams in your country?

No, there aren't.

⇒ any famous football teams là số nhiều nên dùng Are there để đặt câu hỏi và there are để trả lời.

4. Is there a dog in the supermarket?

No, there isn't.

⇒ a dog là số ít nên dùng Is there để đặt câu hỏi và there is để trả lời.

5. Is there an ice-cream in the fridge?

Yes, there is.

⇒ an ice-cream là số ít nên dùng Is there để đặt câu hỏi và there is để trả lời.

Đọc tiếp...

8.(There isn't / There aren't) any jam left.

9.(There isn't / There aren't) three telephones at the airport.

10.(There isn't / There aren't) lots of computers in room 202.

11.(There isn't / There aren't) many people in the hall.

12.(There isn't / There aren't) any legs left.

13.(There isn't / There aren't) eight children in the school.

14.(There isn't / There aren't) a horse in the field.

15.(There isn't / There aren't) any water in the swimming pool.

Đọc tiếp...

5. (There isn’t/ There aren’t) time for this.

6. (There isn’t/ There aren’t) any cookies left.

7. (There isn’t/ There aren’t) a place for us to stay

8. (There isn’t/ There aren’t) any jam left.

9. (There isn’t/ There aren’t) three telephones at the airport.

10. (There isn’t/ There aren’t) lots of computers in room 202.

11. (There isn’t/ There aren’t) many people in the hall.

12. (There isn’t/ There aren’t) any legs left.

13. (There isn’t/ There aren’t) eight children in the school.

14. (There isn’t/ There aren’t) a horse in the field.

15. (There isn’t/ There aren’t) any water in the swimming pool.

Đọc tiếp...

5. (There isn’t/ There aren’t) time for this.

6. (There isn’t/ There aren’t) any cookies left.

7. (There isn’t/ There aren’t) a place for us to stay

8. (There isn’t/ There aren’t) any jam left.

9. (There isn’t/ There aren’t) three telephones at the airport.

10. (There isn’t/ There aren’t) lots of computers in room 202.

11. (There isn’t/ There aren’t) many people in the hall.

12. (There isn’t/ There aren’t) any legs left.

13. (There isn’t/ There aren’t) eight children in the school.

14. (There isn’t/ There aren’t) a horse in the field.

15. (There isn’t/ There aren’t) any water in the swimming pool.

Đọc tiếp...
Giúp mình với mọi người ơi

Bài tập Tất cả

Đọc tiếp...

Được cập nhật 20 giờ trước (14:18)

2

1.What time does Mr.Ba leave his house in the morning ?

2.There aren't any trees on our street.

3.Phong is in the city with his brother.

4.We are going to stay with our grandparents next summer.

5.Why don't we go camping this weekend?

cho 1 k nha bn

Đọc tiếp...

1. What does Mr.Ba leave his house in the morning?

2. There aren't any trees on the street.

3. Phong is in the city with his brother.

4.  We are going to stay with our grandparents next summer.

5. Why don't we go camping this week?

Đọc tiếp...

  *Có một vài câu tớ ko chắc chắn lắm, nếu sai sr nhé! Hc tốtundefined

Đọc tiếp...

swim : bơi

beach :  bờ biển

kayak : chèo xuồng

waterski : trượt nước

sail : cánh buồm

Học tôt

Đọc tiếp...

bơi,biển,thuyền kayak,lướt ván,thuyền nha bạn :)

Đọc tiếp...

1.The bakery is............................. of the pharmacy.

               A. next to                                    B. opposite   C. behind            D. in front

2.can I get there? – By train.

              A. Where         B. Who        C. How                D. How often

3.  Would you like.................... these letters.

             A.send      B. sending           C. to send             D. to sending

4.  Could you tell me how............................. to the bank?

           A.get          B. to get              C. getting              D. to getting

5.  The restaurant is on the corner................ the street.

     A.on            B. at                    C. of                     D. to

6.  His house is…....................... to the school.

        A.opposite      B. behind           C. next                   D. between

7.  The bank is............................. the restaurant and the hotel.

       A.between       B. right              C. in front of           D. next

8.  Let’s go............................ foot.

       A.by                B. on                 C. at                       D. with

9.  The bus stop is............................. from here.

      A.near             B. opposite         C. next                   D. far

10.don’t we take a bus?

      A.What            B. Why              C. How                  D. When

11.  Going by plane is............................ than going by coach.

     A.fast             B. fastest            C. more fastly            D. faster

Đọc tiếp...

6

1.The bakery is............................. of the pharmacy.

               A. next to                                    B. opposite   C. behind            D. in front

2.can I get there? – By train.

              A. Where         B. Who        C. How                D. How often

3.  Would you li.ke.................... these letters.

             A.send      B. sending           C. to send             D. to sending

4.  Could you tell me how............................. to the bank?

           A.get          B. to get              C. getting              D. to getting

5.  The restaurant is on the corner................ the street.

     A.on            B. at                    C. of                     D. to

6.  His house is…....................... to the school.

        A.opposite      B. behind           C. next                   D. between

7.  The bank is............................. the restaurant and the hotel.

       A.between       B. right              C. in front of           D. next

8.  Let’s go............................ foot.

       A.by                B. on                 C. at                       D. with

9.  The bus stop is............................. from here.

      A.near             B. opposite         C. next                   D. far

10.don’t we take a bus?

      A.What            B. Why              C. How                  D. When

11.  Going by plane is............................ than going by coach.

     A.fast             B. fastest            C. more fastly            D. faster

Đọc tiếp...

1.A, 2.C, 3.C, 4.B, 5.A, 6.C, 7.A, 8.B, 9.D, 10.B, 11.D

Đọc tiếp...

ok cảm ơn bạn

Đọc tiếp...

1. A. What would you to be in the future? 

2. B. Yes, I'd  to be a writer.

3. A. What would you to be in the future?

4. A. What would you to do in the future?

5. Would you to be an engineer when you leave the school?

Đọc tiếp...

cảm ơn bạn chúc bạn hok tốt

Đọc tiếp...

What would you to be in the future?

Yes. I'd to be a future?

What would you to be in the future?

What would you to do in the future?

Would you to be an engineer when you lave the school?

Đọc tiếp...

...

Dưới đây là những câu có bài toán hay do Online Math lựa chọn.

....

Toán lớp 10Đố vuiToán có lời vănToán lớp 11Toán đố nhiều ràng buộcToán lớp 12Giải bằng tính ngượcLập luậnLô-gicToán chứng minhChứng minh phản chứngQui nạpNguyên lý DirechletGiả thiết tạmĐo lườngThời gianToán chuyển độngTính tuổiGiải bằng vẽ sơ đồTổng - hiệuTổng - tỉHiệu - tỉTỉ lệ thuậnTỉ lệ nghịchSố tự nhiênSố La MãPhân sốLiên phân sốSố phần trămSố thập phânSố nguyênSố hữu tỉSố vô tỉSố thựcCấu tạo sốTính chất phép tínhTính nhanhTrung bình cộngTỉ lệ thứcChia hết và chia có dưDấu hiệu chia hếtLũy thừaSố chính phươngSố nguyên tốPhân tích thành thừa số nguyên tốƯớc chungBội chungGiá trị tuyệt đốiTập hợpTổ hợpBiểu đồ VenDãy sốHằng đẳng thứcPhân tích thành nhân tửGiai thừaCăn thứcBiểu thức liên hợpRút gọn biểu thứcSố họcXác suấtTìm xPhương trìnhPhương trình nghiệm nguyênPhương trình vô tỉCông thức nghiệm Vi-etLập phương trìnhHệ phương trìnhBất đẳng thứcBất phương trìnhBất đẳng thức hình họcĐẳng thức hình họcHàm sốHệ trục tọa độĐồ thị hàm sốHàm bậc haiĐa thứcPhân thức đại sốĐạo hàm - vi phânLớn nhất - nhỏ nhấtHình họcĐường thẳngĐường thẳng song songĐường trung bìnhGócTia phân giácHình trònHình tam giácTam giác bằng nhauTam giác đồng dạngĐịnh lý Ta-letTứ giácTứ giác nội tiếpHình chữ nhậtHình thangHình bình hànhHình thoiHình hộp chữ nhậtHình ba chiềuChu viDiện tíchThể tíchQuĩ tíchLượng giácNgữ văn 10Hệ thức lượngViolympicNgữ văn 11Ngữ văn 12Giải toán bằng máy tính cầm tayToán tiếng AnhGiải tríTập đọcKể chuyệnTập làm vănChính tảLuyện từ và câuTiếng Anh lớp 10Tiếng Anh lớp 11Tiếng Anh lớp 12

Có thể bạn quan tâm


Tài trợ


sin cos tan cot sinh cosh tanh
Phép toán
+ - ÷ × = ∄ ± ⋮̸
α β γ η θ λ Δ δ ϵ ξ ϕ φ Φ μ Ω ω χ σ ρ π ( ) [ ] | /

Công thức: